Skip to content

SIAPAKAHSIFU WAN MUS ?

EH SEKEJAP, SIAPA SIFU WAN MUS NI ? TIBER2 JE NAK AJAR GOOGLE ADS.. HMM...

Alhamdulillah hingga kini dah banyak TV, newspaper muka saya terpapar.. Radio pun dah banyak keluar suara saya.. Buku ada 1 diterbitkan pada 2018.. eBook? dah macam-macam keluar.. Anugerah, adalah 1-2.. Seminar Google Ads? kelas? coaching?dah tak terkira rasanya..

dan yang paling anda kena tahu adalah saya mendapat anugerah atau pengiktirafan tertinggi dari Google iaitu Certified Google PREMIER Partners. Di Malaysia hanya ada beberapa syarikat mendapat pengiktirafan ini dan sifu adalah satu-satunya bumiputra.. tapi kenapa kita baru berjumpa ya? hehe.. anggaplah jodoh kita baru sampai.. 🙂

banner bwhbanner bwh
GOOGLE ADSGOOGLE ADS
GOOGLE ADSGOOGLE ADS
GOOGLE ADSGOOGLE ADS
GOOGLE ADSGOOGLE ADS
AS SEEN

PERJALANAN SIFU DALAM GOOGLE ADS

2007
Mula berbisnes di kamar asrama UTM . Terkapai-kapai mencari cikgu dan panduan untuk marketing bisnes hosting. Akhirnya berjumpa dengan "Cikgu G"
2008
Mulalah episod bercinta dengan Google Ads nih. Suka kan bila nampak ada klik ? Haha. Sifu pun sama suka betul tengok banyak kliks banyak tapi sales. Krik Krik Krik
2012
Google Malaysia buat kelas untuk kali pertamanya dan sifu salah seorang yang dijemput hadir. Masa tu rasa nak marah, tergelak semua ada. Sebab baru tahu klik yang kena bayar selama ni 80% adalah RUBBISH !!
2013-2020
Bermula daripada situ, Sifu mula belajar, kaji dan kumpul pengalaman gunakan Google Ads supaya lebih berbaloi ! Sehingga kini, bajet pengiklanan yang sifu dah bantu uruskan adalah lebih RM10 JUTA ! Malah Sifu pun dah 2 kali ke USA untuk menuntut ilmu dengan Sifu Google Ads No. 1 Dunia, Brad Geddes. Syarikat Sifu diiktirafkan sebagai Google Premiere Partners oleh Google.
1
2
3
4

3 EBOOK GOOGLE ADS
YANG SIFU RECOMMEND

GOOGLE ADS EBOOK

GOOGLE ADS BASIC

NEWBIE

CONTENT EBOOK :-

google-ads-advanced-resize

GOOGLE ADS ADVANCED

Expert

CONTENT EBOOK :-

ebook-belajar-google-ads-teknik-boyfriend-crop

TEKNIK BOYFRIEND

NEWBIE

CONTENT EBOOK :-

DAPATKAN FREE EBOOK GOOGLE ADS

SILA ISI FORM DI BAWAH

-MASTER YOUR KEYWORD-