Kelas Google Ads

logo Google Ads new white

Nak belajar pasal Google Ads?

Nak join kelas Google Ads?

Kalau dulu Google Ads dikenali sebagai Google Adwords, tapi sekarang..nama pun dah baru..mestilah banyak benda baru jugak yang Google perkenalkan.

Untuk apa perubahan ni Sifu?

Untuk penuhi permintaan pengguna Google yang kini berubah sejak mula diperkenalkan di dunia pada 4 September 1998 oleh Larry Page dan Sergey Brin.

Apa yang berubah dalam Google Ads?

Banyak.. Terutamanya dari segi algorithm, strategi, susunan dashboard dan targetting. Tengok saja penggunaan keyword atau search term pengguna Google dulu dan sekarang. Jika dulu cukup untuk target short-tail keyword atau 1 frasa. Paling kuat pun 2 frasa. Tapi kini biasanya minimum 3 frasa atau lebih.

So dekat mana nak belajar Google Ads ni Sifu? Dengan siapa pakar Google Ads di Malaysia ni sifu?

Jangan pening.. sebab itulah SifuAdwords ni wujud.. semestinya Sifu Google Ads terbaik untuk anda..

Mana lagi tempat untuk anda belajar dan kuasai marketing channel terhebat? Mestilah di Google Ads..

text Google Ads logo new white colour

Kenapa Google Ads ni POWWERR?

Tahu tak market search engine di dunia dikuasai 85-95% oleh Google! Yuppp Google yang anda tekan untuk cari jawapan dan info setiap masa. Google juga dapat carian lebih dari 3.5 billion carian dalam sehari. Di Malaysia? anggaran lebih kurang 1-2 juta carian sehari di Google..

Ini lah market atau pasaran yang AMAT BESAR untuk business dan perniagaan anda.

Google Ads pula terbahagi kepada 6 network pilihan iaitu:

  1. Search Network (iklan bentuk teks)
  2. Search Partner Network (iklan teks)
  3. Google Display Network atau GDN (iklan bentuk imej)
  4. Video Advertising (iklan video di youtube dan partners)
  5. Shopping (iklan bentuk shopping di page Google)
  6. Apps (iklan mobile apps untuk apps di google play store dan apple appstore)

Perghhh.. banyaknya peluang untuk kembangkan bisnes anda melalui advertising atau pengiklanan di Google Ads ni.. jadi rugi sangat kalau bisnes anda tak gunakan peluang pasaran besar Google ni..

Sifu tapi saya tak tahu sangat pasal Google Ads ni.. sesuai ke saya join dan belajar dalam kelas google ads ni?

Sesuai.. sangat sesuai sebab kelas Google Ads ni memang kami ajar dari asas dan mudah langkah demi langkah.. betul step-by-step ni amat mudah nak belajar serta ikuti nanti.

Kursus Google Ads di kelas ni ajar bab atau topik lain jugak ke?

Semestinya 100% berkaitan Google Ads.. namun ada tambahan Google SEO supaya pelaburan anda lebih berbaloi.. terutama topik mencari keyword HOT..

Jadi tunggu apa lagi?

Daftar SEKARANG untuk senarai menunggu Kelas Google Ads oleh SifuAdwords Pakar Google Ads Malaysia dengan mengisi borang di bawah:

Komen & Pendapat Anda?

Taipkan komen atau mesej anda...

Alamat emel anda tidak akan dipaparkan. * diwajibkan isi.

*