AWAS! Rahsia ini bakal menyebabkan bisnes anda diGEGARkan oleh 90% pengguna internet dunia..

 • Nak naikkan jualan dengan GOOGLE?
 • Nak kuasa MARKETING GOOGLE cara baru dan UPDATED?
 • Nak naikkan RANKING TINGGI di GOOGLE?
Days
Hours
Minutes
Seconds

NAK GANDAKAN JUALAN ANDA SEPERTI MEREKA?

Ketahui bagaimana anda juga boleh naikkan jualan seperti mereka:

 • KOS RM300

“A” telah mendapat jualan sehingga RM200,000, dengan kos iklan hanya RM300 sahaja.

 • KOS RM600

“Z” memperoleh jualan sehingga RM80,000, dengan kos iklan hanya RM600 sahaja.

 • KOS RM5,000

“W” mendapatkan jualan hampir RM105,000, dengan kos iklan RM5,000!.

NOTA: ini bukan kelas MLM, mahupun Skim Cepat Kaya. Tapi ini adalah Seminar di mana akan diajar & ditunjukkan LIVE lubuk 5.9 Billion atau hampir 90% pengguna internet dunia iaitu prospek yang“WAJIB ANDA KEJAR” berada!

“Gohek Never Gostang!”

– Sifu Wan Mus

Ramai terkesan dengan perubahan drastik online marketing 2019. Jadi bagaimana penyelesaiannya? 

Google kan ada!

Inilah adalah sebahagian kejayaan peserta yang telah berjaya menggandakan jualan perniagaan mereka. Mereka juga bermula 0 seperti anda. Mereka juga tidak tahu teknikal, algorithm dan skil untuk beriklan. Malah mereka memang skeptikal dengan pengiklanan sebegini. Alhamdulillah setelah belajar dan faham, akhirnya mereka bangga berkongsi kejayaan ini dengan kita anda.

Kenapa Google?

Pasar Terbesar di Dunia Online!

Beribu peniaga dan usahawan yang menggunakan "PASAR" yang TERBESAR di dunia online. Dalam 24 jam, 5-6 Billion pelawat dalam 1 hari.

5.9 Billion Bakal Pembeli!

2014, pencarian maklumat di Google sahaja berjumlah 5.922 bilion SEHARI! Mereka ini semua prospek kita di Google.

Pelanggan cari kita bila ada masalah!

Ye, di Google pelanggan yang cari kita bila ada masalah, bukan kita cari pelanggan. Banyak kelebihan, kita dapat pelanggan yang betul-betul ingin selesaikan masalah mereka.

GOOGLE ADS MARKETING MASTERY 2019

adalah program khas untuk usahawan Malaysia mahir menggunakan pemasaran melalui Google.

Sertai program ini dan dapatkan ilmu-ilmu baru untuk hadapi cabaran pemasaran perniagaan 2019

BERJAYA KE PESERTA SEBELUM NI?

Inilah hasilnya selepas dibelasah teruk dengan ilmu & formula yang betul.
Paling PENTING adalah TINDAKAN yang betul untuk MENJANA tanpa perlu MEMAKSA!

Jom lihat apa kata peserta seminar yang lepas.

 “Bertenaga dan awesome!”

Sebab untuk Adword untuk bantal hotel yang paling atas sekali IKEA. Jadi, tiba-tiba sifu Wan Mus dia buat dalam 5 minit, tiba-tiba pos saya itu dekat atas. Memang luar biasa, saya tak sangka kata benda itu memang sampai tahap macam itulah.
– Das Abdul (Das Abdul Global Sdn. Bhd. – Pengeluar Bantal Hotel)

“Terbaik!” 

Kita mencari method yang mana kita dapat ramai orang tapi dengan kos marketing yang rendah. Input yang paling berharga saya dapat ialah macam mana kita nak place kita punya bisnes itu, kita punya iklan dalam Google di tempat Top 3. Kalau boleh tempat pertama.
– Zambri Zainoan (Jus TokChik & TokSu)

“Sangat terbaik! Sangat awesome! Sifu Wan Mus macam magik.”

Kalau boleh tu saya nak datang lagi. Walaupun dah tahu, tapi saya nak datang lagi. Just nak polish polish sikit lagi. “
– Mastura binti Masri (Cabinette Kitchens & Cabinetry)

“Mantap”

Dia bukan cakap keyword ini apa, ataupun bila kita search itu apa yang kita akan keluar. Tapi ia lebih mendalam lagi dengan bagi kita link macam mana kita nak cari keyword strength, apa yang patut atau tak patut guna, lepas tu mengisi Adwords itu sendiri. Terangkan apa guna satu-satu box.
– Ili Nabilah Ahmad Hizzad (Social Media Executive)

dan mereka...

Dah sedia nak belajar Google Ads Marketing Mastery?

Jom!

 • GOOGLE ADS MARKETING MASTERY 2019

Apa yang kami nak kongsikan dalam SEMINAR TGM kali ini?

Iya sudah semestinya ilmu PEMASARAN HEBAT yang mana semua cabang PEMASARAN GOOGLE akan dikongsikan kepada anda!

Anda akan diperkenalkan, ditunjukkan contoh dan diajar bagaimana menggunakan cabang-cabang pemasaran Google ini dan “integrate” membentuk PERANGKAP PEMASARAN TERBAIK untuk mendapatkan prospek, pembeli dan pelanggan!

Salah satu daripada topik dalam GOOGLE ADS MARKETING MASTERY adalah, Google Adwords atau dipanggil sebagai Google Ads. Google Adwords ini ialah peluang pengiklanan di rangkaian Google samaada di Google Search Network (iklan akan keluar di page search google.com atau google.com.my) dan Google Display Network seperti di Blogspot, Youtube, Berita Harian, Harian Metro, Blog Beautifulnara dan banyak lagi.. Jumlahnya? berjuta-juta page. Iklan Google Display akan keluar di web atau blog yang memaparkan Google Adsense.

Jadi advertiser atau pengiklan di Google Adwords bayar kepada Google untuk keluarkan iklan mereka. Google pula bayar kepada pemilik web dan blog yang paparkan iklan Google Adsense di mana iklan terpapar tu dari iklan Google Adwords lah (Google Display Network). Itu yang perlu anda belajar supaya lebih faham dan tepat cara anda beriklan. 

Contohnya seperti gambar di atas, pengguna mencari maklumat tentang “belajar adwords” dan result yang keluar semuanya berkaitan belajar Adwords termasuk iklan dari Google Adwords ini sendiri. Jadi anda dapat paparkan iklan anda kepada mereka yang memang sedang mencari maklumat tentang produk dan servis anda. Sampaikan kepada mereka web anda secara tepat dan mudah dilihat iaitu dengan berada di ranking tertinggi. Iklan Google Adwords pada page Google ditandakan dengan perkataan “Ad”

Di Google Display Network (GDN) pula, ianya pengiklanan di web, blog atau portal yang sedia untuk paparkan iklan Google. Contohnya di website akhbar Sinar Harian seperti gambar di atas, ada lebih dari 4 slot untuk paparkan iklan anda. Di GDN, anda boleh paparkan iklan dalam 3 bentuk iaitu teks, imej dan video.

Apa lagi topik lain? Ops! Jom ke Seminar!

Hint: Bukan topik pemasaran berbayar sahaja tau, yang FREE pun ada dikongsikan nanti.

 • APA ITU SEM & SEO?

SEO atau Search Engine Optimization adalah teknik percuma. Namu perlukan lebih 200 faktor untuk anda buat bagi dapatkan ranking yang tinggi di result page Google. Jika anda lihat, 200 faktor ini tidaklah mudah dan tidaklah cepat untuk disiapkan. Minimum result dalam 5-6 bulan paling cepat jika anda adalah seorang yang pandai SEO. Jika tidak, mungkin kerja anda sia-sia sahaja. Masuk pun page 6-7 di Google. Masa habis begitu je TAPI jualan 0! Sakit hati kan?

Senang cerita, SEO itu lambat & SEM (Adwords) ITU CEPAT!

Dalam berniaga, masa adalah UNTUNG! Jadi teknik yang lebih cepat ialah SEM atau Search Engine Marketing dan di Google namanya Google Adwords. Hasilnya lebih cepat di mana result anda akan keluar di page Google kurang 5-10 minit, di ranking lebih tinggi dan semestinya DAPAT TRAFIK dan KLIK lebih TINGGI!

“Speaker” Anda : SIFU WAN MUS

Saya Wan Mohd Musyris Bin Wan Harujan, dikenali sebagai Wan Mus di dunia online. Berkecimpung lebih dari 11 tahun dalam perniagaan dan bisnes online. Bermula dengan perniagaan web hosting, domain dan server dari bilik asrama saya di UTM Skudai pada 2007, dibawah syarikat Jomhosting. Kemudian saya kembangkan bisnes percetakan kad kahwin, iaitu KadKahwinCantik. pada 2014, Saya bangunkan sistem untuk usahawan online iaitu OnPay yang bertujuan untuk memudahkan usahawan online menguruskan tempahan dan jualan dengan 1 klik sahaja.

Saya budak Kejuruteraan Mekanikal dan bukannya IT atau Marketing, saya terpaksa mencari guru untuk berbisnes. Dari situlah saya mula mengenali cikgu Google dan banyak saya pelajari darinya. Hinggakan 90% dari pendapatan bisnes saya datang dari Google sahaja. Minat saya mengenai Google makin membuak sehinggakan saya mula pelajarinya secara lebih mendalam bermula 2012. Jadi disitulah bermulanya SifuAdwords yang mana saya bangunkan bagi membantu usahawan di Malaysia menggunakan dan mempelajari Google serta Google Adwords sebaiknya supaya mendapat pulangan yang BERLIPAT KALIGANDA.

Bagi memastikan mendapat info Google dan Google Adwords yang tepat dan terbaik, saya ke USA untuk mempelajari ilmu Google terus dari tempat asalnya. Dua kali saya ke US, kali pertama kelas di New York dan kali kedua di Silicon Valley seperti gambar di atas ni. Di sana juga saya belajar Google Adwords dengan otai Google Adwords dunia iaitu, Brad Geddes. Kini saya pula akan kongsikan semua ilmu itu untuk anda!

Bukan di Google US sahaja, malah saya juga berhubung terus dengan Google Malaysia. Beberapa kali meeting secara terus dengan pihak manager dan staff Google Malaysia dalam mencari pendekatan terbaik untuk memberikan pulangan terbaik kepada usahawan di Malaysia. Malah student kelas saya juga mendapat support terus secara PERCUMA dari Google Malaysia. Amacam, anda pun nak tak?

Saya adalah antara Certified Google Adwords di Malaysia di bawah program Google Partners. Syarikat saya juga adalah telah menerima certified Google Premier Partners di antara berpuluh syarikat certified Google Partner di Malaysia. Certification ini menunjukkan secara teorinya dan praktikalnya saya terbaik untuk mengajar dan membantu anda membuat iklan dan belajar tentang Pemasaran Google.

Saya menggunakan Pemasaran Google atau Google Marketing ini sejak tahun 2008, saya pastinya dapat membantu anda dengan tips dan trick, bagaimana membuat pemasaran di Google secara integrated & TERBUKTI. Jadi bukan teori semata saya akan ajarkan anda!

FOKUS utama Seminar Google Ads Marketing Mastery 2019 adalah untuk melihat strategi-strategi Google yang bakal menguasai tahun 2019 ini. ANDA DAH READY?

Seminar ini satu-satunya seminar yang nak membantu usahawan mengembangkan bisnes melalui pemasaran Google & meningkatkan nilai JUALAN mereka.

Sebab itu Seminar Google Ads Marketing Mastery 2019 nak bantu Usahawan yang terlibat dalam kesemua industri antaranya;

             +  Fesyen
             +  Kesihatan
             +  Kecantikan
             +  Makanan
             +  Perkhidmatan
             +  atau apa jua perniagaan selagi bakal pembeli anda mencarinya..

…Jika anda sememangnya nak meningkatkan bilangan pelanggan anda, anda WAJIB hadir ke sesi seminar ini.

Ini yang akan anda pelajari & kuasai dalam

LOGO-GAMM-newest-klik-bawah-bg-white

1) Kenali The Power of Google

Dengan carian sehari sehingga 5.7 Billion, Google adalah tempat terbaik untuk pasarkan produk anda. Prospek anda mencari penyelesaian kepada masalah mereka di Google. Mereka mencari produk anda, produk terbaik untuk selesaikan masalah mereka. Jadi kenapa tidak bermula? Mulalah dengan sertai seminar ini. Banyak peluang “RAHSIA” anda akan nampak nanti.

2) Rahsia sebenar Google Marketing

Dengan Google anda boleh pasarkan sehingga 90% pengguna online didunia. Bayangkan produk anda mendapat permintaan tinggi sebaik diketahui mereka akan kewujudan produk anda. Banyak tempat yang saya akan kongsikan kepada anda. TAPI berhati-hati kerana dengan 1 tick mungkin akan menyebabkan bajet iklan anda kelaut.

3) Do & don’ts polisi dalam Google Marketing

Polisi Google amat ditakuti, sebab jika tersilap buat mungkin website anda akan terkena “Google SLAP” dan tidak akan masuk ranking untuk jangkamasa yang lama. TAPI itu untuk mereka yang tidak hadir ke Seminar TGM ini sahaja. Jika anda hadir, PASTI anda akan tahu dan faham akan polisi dan kehendak Google dalam membantu anda dan pengguna. Polisi Google cukup mudah sebenarnya. Cuma anda perlu tahu dan faham.

4) Algorithm? Ranking?

Macamana Google menyusun iklan? sudah semestinya ada algorithm mereka tersendiri. Malah mungkin agak kompleks bagi anda. Saya akan bongkarkan TEKNIK RAHSIA bagaimana mendapatkan ranking yang tinggi di Google serta mendapat kos yang paling optimum. Jika anda buat secara terbaik, anda akan mendapat KOS YANG PALING RENDAH.

5) 3 Teknik SHHHH Keyword

Keyword atau katakunci adalah NADI UTAMA penentu keberkesanan pengiklanan anda di Google. Jangan tersilap cari dan guna. Kami akan bongkarkan 3 TEKNIK KILLER mencari keyword.

6) Teknik BF

Iklan yang terbaik ialah iklan yang menjawab soalan pelanggan. Untuk menjawab soalan dan MENARIK MATA prospek dengan iklan anda, teknik BF adalah jawapannya. Teknik BF boleh digunakan untuk semua pengiklanan sebenarnya. Ianya sangat powerful sehingga boleh menaikkan CTR iklan anda berkali-ganda!

7) Teknik BSB

Kenali 3 lapisan prospek anda. Kenali dengan sebaiknya menerusi beberapa kriteria. Dengan memahami BSB anda pasti dapat membezakan corak pengiklanan dan website anda. Ingat, kenali prospek anda sebaiknya akan memberi pulangan TERBAIK buat anda.

8) Interface & jargon dalam Google & Google Adwords

Pening dengan dashboard apps Google & Google Adwords? Apa maksud terms yang digunakan? Saya akan terangkan satu persatu. Anda wajib fahaminya supaya tidak tersalah info nanti. Setiap daripadanya mempunyai fungsi yang berbeza. Jangan tertipu dan tersalah info lagi.

9) Copywriting menggoda jiwa

Ayat yang tawar memang akan merugikan. Anda akan pelajari teknik dan skil menulis copywriting web, post & iklan yang menggoda jiwa prospek anda di Google. Buat pemasaran di Google tidak sama dengan pemasaran paltform lain. Lain laut lain masinnya. Begitulah juga di Google. Pengguna di Google tidak sama dengan pengguna di media sosial.

10) LIVE Step by step akan ditunjukkan oleh Sifu WanMus

Iya..anda akan pelajari setup web cara kilat & setup Google Adwords dari saya LIVE. Anda juga boleh terus bertanya secara live. 

11) Ilmu disedut dari Brad Geddes di New York, USA.

2 kali saya ke USA untuk belajar dengan sifu Google terutamanya otai Google Adwords, Brad Geddes. Kali pertama di New York dan kali kedua di Silicon Valley. Seminar & conferences di USA juga banyak membuka mata bagaimana untuk “integrate” SEMUA CABANG PEMASARAN GOOGLE INI!

DAPATKAN TIKET DENGAN HARGA DISKAUN SEKARANG!

Ketahui bagaimana anda juga boleh naikkan jualan seperti mereka:

✓ Tarikh: 13 Julai 2019 (Sabtu)

✓ Masa: 8.30 am – 11.00 pm

(pendaftaran bermula 8.00 am)

✓ Perlu bawa: Pen & Smartphone

Lokasi : Ballroom, Ground Floor Menara Cyber Axis, Jalan Impact, Cyberjaya

Menara Cyber Axis Cyberjaya Seminar GAMM SifuAdwords

*Laptop & beg besar TIDAK DIGALAKKAN untuk di bawa. Workbook akan diberikan

PERHATIAN!

 • Tiket yang sudah di tempah hanya SAH pada hari seminar ini sahaja. Tidak boleh di bawa ke seminar yang lain
 • Yuran Pendaftaran seminar TIDAK DIKEMBALIKAN sekiranya anda gagal hadir. Anda boleh tukar peserta untuk mengantikan anda
 • Bayi, kanak-kanak atau peserta dibawah 16 tahun TIDAK DIBENARKAN masuk ke dewan seminar. Dikhuatiri menganggu konsentrasi para peserta lain
 • Pendaftaran akan ditutup apabila kuota seat PENUH. Selepas buat TEMPAHAN anda Wajib selesaikan bayaran bagi melayakkan anda mendapatkan yuran yang ditawarkan pada ketika itu
 • PASTIKAN NAMA, NO. HP & EMEL ANDA DITULIS DENGAN BETUL! Ini bagi memastikan INFO sampai kepada anda.

Nak daftar Google Ads Marketing Mastery?

Nak! Nak! Confirm NAK SEKARANG!

Tapi berapa harganya sifu?

TIKET GENERAL 
Workbook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harga tiket: RM 199/pax

Promo EARLY BIRD

1 PAX RM 59

3 PAX RM 159

TIKET VIP

Workbook
Woven Bag
Breakfast
Lunch
Dinner
Tshirt
Seat Paling Depan
Pen
Kaunter Pendaftaran Khas
Terhad 100 Seat Sahaja

Harga tiket: RM 399/pax

Promo EARLY BIRD

1 PAX RM 169

3 PAX RM 369

TIKET GENERAL 1 PAX

RM 59

TIKET GENERAL 3 PAX

RM 159

TIKET VIP 1 PAX

RM 169

TIKET VIP 3 PAX

RM 369

FAQ:

Tidak, sifu akan ajar anda nanti dari asas sampailah tunjuk anda LIVE macamana nak setup pemasaran Google secara “INTEGRATED”

Bukan Google Ads sahaja, banyak benda termasuk SEO, website yang disayangi Google, teknik-teknik POWER dan macam-macam lagi.

 Sangat BERBALOI! Sebab banyak anda akan belajar nanti. Rugi tau jika tak hadir. Tengoklah video di atas tu.

WAJIB! newbie pun wajib, yang dah biasa dengan pemasaran Google pun wajib hadir. Sebab banyak benda anda akan belajar.

Tak sama. Di Youtube mungkin teori lama atau tidak sama. Anda akan belajar dari asas yang betul..

Banyak perkara dan topik akan diajarkan. Siap ada tunjuk LIVE SETUP lagi tau.. Datanglah nanti anda akan tahu

 Iya buat masa ini hanya di KL sahaja. Senang untuk semua buat di central.

Dapatkan Tiket Seminar GAMM Anda Sekarang!

TEMPAT TERHAD!

Daftar Seat Anda Dengan Isi Borang di bawah
SEKARANG!

Disclaimer: Seminar ini adalah seminar perkongsian berdasarkan teori dan pengalaman sebenar Sifu Wanmus selama lebih 8 tahun dalam Google Adwords. Apa yang kami janjikan ialah ilmu yang anda boleh gunakan untuk bisnes anda. Kami tidak menjanjikan sebarang kenaikan jualan secara mendadak selepas menyertai seminar belajar Google Adwords ini namun ianya tidak mustahil! Seminar ini bakal memberi impak positif kepada bisnes anda jika ilmu yang diajarkan digunakan sebaiknya. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelajar SifuAdwords sebenar.

Untuk menjaga perjalanan seminar, hanya peserta berumur 12 tahun ke atas sahaja dibenarkan masuk. Bayi atau kanak-kanak tidak dibenarkan masuk ke dalam dewan. Pihak urusetia berhak untuk menghalang individu yang menganggu kelancaran seminar. Refund atau pemulangan wang tidak dibenarkan. Pertukaran tarikh seminar atau nama peserta perlu mendapat kebenaran pihak sifuadwords terlebih dahulu.

Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran,
Sila Call hotline SifuAdwords di +6011 2332 9778
Atau Klik Sini Untuk Whatsap kepada Kami