Kategori: adsmenarik

Kesalahan-Kesalahan Yang Anda Selalu Buat Dalam Google Ads 0 Views

Kalau anda tahu salah ini mesti anda tak rugi keluarkan banyak duit Anda perasan tak kesalahan anda ni. Buat ads tak betul, ayat artikel terlalu general, keywords melalut. Mari sini Sifu share KESALAHAN-KESALAHAN yang anda selalu buat dalam Google Ads ni: 1- Tidak melakukan keywords research Dah la pemalas nak buat research, lepastu main hentam […]

Tak Perlu Dah Nak Pening Fikir Pasal Keywords 0 Views

Anda nak promote produk di mana-mana mesti kena letakkan keywords kan? Yelah, nak tulis artikel kat blog, nak run ads lagi. Mesti susah nak cari keywords yang tepat dan padu. Tambahan pula ada persaingan, mesti nak lagi POWER dari persaingan anda. Anda nak tahu tak tools yang paling terbaik dan bagus? haa.. meh sifu dedahkan […]

[Sifu Nak Share] INVALID ACTIVITY? 0 Views

Apa itu invalid activity dalam Google Ads? senang cerita ini refund oleh Google atas tersalah atau terlebih caj oleh Google untuk akaun Google Ads anda. Sebagai contoh, jika ads kita terlebih klik oleh “joy clicker” atau pendengki, Google akan caj anda 1 sahaja caj per klik. atau Google terlebih caj kita dalam 1 bulan melebih […]

Tips Membuat Ads Yang MENARIK 0 Views

Hi. Tengah buat apa tu? Tengah design ads ke? Sifu nak share tips nak cantikkan dan menarikkan lagi ads anda. Pastikan design kita terang bila design ads ni. Sebab manusia memakan masa dalam 3 saat je nak buat keputusan untuk klik atau tidak ads kita.. so grab your chance and your customer! 👍 Bukan apa, […]