BUKU #1 GOOGLE MARKETING
TERBAIK UNTUK ANDA
OLEH PAKAR GOOGLE MARKETING MALAYSIA
Slider

5 MINIT - GOOGLE MARKETING

"Tengok tajuk rasanya ilmu biasa biasa sahaja yang diberikan. Jangan judge pada tajuk dan kulit sahaja. Ternyata saya salah buat tafsiran. Buku yang simple dan ilmu padat, penulisan berserta contoh, ada kajian kes sendiri, tool disediakan memang mudah dihadam dan rujukan yang kemas dan tersusun. Ilmu google marketing yang sememangnya berkualiti dan terbaik untuk usahawan baca sebagai satu lagi ilmu baru anda nanti."
Tuan Izan Shafie
www.GuruNiagaAkademi.com
"Kepakaran Wan Mus dalam bidang Google Marketing tak dapat disangkal lagi. Saya sendiri pun dah menuntut dengan beliau sejak tahun 2012 lagi. Dalam dunia pemasaran hari ni, kalau anda terlepas dari memasarkan produk anda melalui Google, anda memang rugi! Nak cepat dan berhasil, belajar terus melalui buku ni! Memang cepat faham dan cepat boleh bertindak!​"
Tuan Hafizi Zain
www.ChinaMethod.my
"Bila buka youtube, ada iklan dari Google. Bila buka blog ada iklan dari Google.. Bila buka website ada iklan dari Google. Bila nak install apps ada iklan dari Google. Dari mana iklan ni datang? Salah seorang yang pakar bab ni dah tentu Wan Mus. Dia memang pakar dalam Google Adwords. Apa sahaja pemasaran berkaitan Google, dia tahu. Kalau iklan apa sahaja yang korang jual, Google adalah tempat yang orang akan cari. Tapi bagaimana nak pastikan iklan kita jumpa kepada orang yang betul? Dapatkan buku ni. Wan Mus dah masukkan semua ilmu berkaitan pemasaran di Google dalam satu buku. Mudah faham dan dipraktikkan. Selepas baca saya pasti, sesiapa sahaja boleh iklan di Google tanpa perlu bayar yuran kelas yang mahal."
Tuan Hafiz Mansor
Pengasas CoolHijab

ANTARA YANG TERAWAL MILIKI BUKU
5 MINIT : GOOGLE MARKETING

KINI MASA ANDA PULA

Idea Master - Buku 5 Minit Google Marketing
Buku 5 Minit Google Marketing 5

GOLONGAN YANG WAJIB MILIKI BUKU
5 MINIT : GOOGLE MARKETING?

  • Mereka yang ingin belajar mendalami ilmu pemasaran Google.
  • Usahawan yang ingin memulakan perniagaan secara online.
  • Pengasas produk yang ingin menggunakan platform Google sebagai teknik pemasaran online.
  • Syarikat yang menawarkan perkhidmatan online atau offline.
  • Mereka yang ingin meluaskan perniagaan melalui platform online.
  • Pengguna Google marketing terdahulu yang ingin mendalami lebih lanjut mengenai fungsi terbaharu pemasaran Google.

APA YANG DIBONGKAR DALAM BUKU
5 MINIT : GOOGLE MARKETING?

  • Pemasaran Google yang sangat besar!
  • Kenapa pemilik produk dan perkhidmatan wajib guna pemasaran Google
  • Antara SEO, SEM dan Google Ads yang mana lebih baik?
  • Kenapa keywords penting dalam pemasaran Google?
  • Bagaimana nak letakkan lokasi kedai secara percuma di Google?
  • Kenali dan faham Google Ads!

Anda tunggu apa lagi?
Jom tarik JUALAN dari Google hari ini!

INGIN DAPATKAN BUKU 5 MINIT GOOGLE MARKETING?

HARGA ASAL

SEMENANJUNG : RM39.90
SABAH & SARAWAK : RM49.90

TAPI!! 

DAPATKAN HARGA TERHAD 
DISKAUN SEKARANG

RM29.90 SAHAJA

 

PS: Penghantaran buku akan dilakukan dalam masa 2-3 hari bekerja sebaik pembayaran anda disahkan.